Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θέρμου

Επίσκεψη στις ορεινές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, χθες το απόγευμα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσυνεδριακής εκδήλωσης στο Αγρίνιο.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ συνεδευόμενος από τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Β. Σιώμο, Δ. Κουπτσίδη και Θ. Παπαθανάση, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θέρμου όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή.
Ο δήμαρχος Σπ. Κωνσταντάρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η ΚΕΔΕ, σε επίπεδο προσυνεδριακού διαλόγου, ενώ χαρακτήρισε σημαντική την προσπάθεια που έχει αναληφθεί για την προώθηση των ειδικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δήμοι σε ορεινές περιοχές.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης τόνισε ότι αυτό που ενώνει τους αιρετούς είναι τα κοινά προβλήματα που πρέπει να λύσουν στις τοπικές κοινωνίες.
Επιπλέον υπογράμμισε ότι είναι αναγκαίο να βρεθεί η ΚΕΔΕ κοντά στους αιρετούς των ορεινών και νησιωτικών περιοχών. «Είναι αναγκαίο να βρεθούμε κοντά στα προβλήματα όλων των πολιτών και όχι κάποιων πολιτών» σημείωσε χαρακτηριστικά. aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια: