Χιλιάδες γκολ αγάπης!!!! στο Καινούργιο...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα το τουρνουά  ποδοσφαίρου με την συμμετοχή  των ομάδων Μεσολόγγι 2008[γυναικεία ομάδα], ομάδα Επιλέκτων Καινουρίου,και οι παιδικές ομάδες της Δόξας Καινουρίου και  Θύελλας Παραβόλας με σκοπό όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν να δωθούν σε οικογένεια που βιώνει μεγάλη περιπέτεια υγείας με δύο ανήλικα  παιδιά. Στο τουρνουά συμμετείχε και η Αναγέννηση Θέρμου χωρίς να αγωνιστεί αφού οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνουν όλα τα προγραμματισμένα παιχνίδια.
Βέβαια και ο απλός κόσμος αγόρασε εισιτήρια για να βοηθήσει στον ιερό αυτό σκοπό αν και δεν παραβρέθηκαν στο γήπεδο όσοι είχαν αγοράσει αλλά σημασία είχε ότι μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό που θα δοθεί στην οικογένεια,Εμείς ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να γύρίσουν  πίσω σιδερένια τα δύο μικρά αδελφάκια.
Ημέρα γιορτής[ 25 Μαρτίου], αγάπης, αισιοδοξίας και ανθρωπιάς ήταν η σημερινή  εικόνα  για αυτούς που συμμετείχαν και για για όλους όσους παρευρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Καινουρίου.
Νικητές, βεβαίως, ήταν όλοι, αφού επιτεύχθηκε απόλυτα ο σκοπός του τουρνουά. Συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, και  αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές και στους διοργανωτές αυτου του τουρνουά. και ειδικά στον Κώστα Φουντούλη.
Για την ιστορία, η παιδική ομάδα της Δόξας Καινουρίου κέρδισε την αντίστοιχη της Θύελλας με 1-0 και  η ομάδα Επιλέκτων κέρδισε το Μεσολόγγι 2008 με 2-1., αλλά σε αυτούς τους αγώνες το τελευταίο που μετρά είναι το αποτέλεσμα.
Την ΕΠΣ Αιτ/νίας εκπροσώπησε ο Χρήστος Παπαχαραλάμπους, ενω  παραβρέθηκαν πολλοι παράγοντες ,ποδοσφαιριστές απο την γύρω περιοχή..
Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όσους συμμετείχαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: